2018-07-05 05:45:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Legyen visszafogottabb!

Napi horoszkóp július 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma pontos Merkúr-Mars szembenállás van, nyugtalanságot, ingerlékenységet hoz. Ön ma mindenbe csak belekap, és semmit nem fejez be. Elhamarkodottsága mindenhol feszültséget gerjeszt. Kapcsolataiban ma elsietett és utána csak nagy nehezen tud kimászni a konfliktusokból. Nagy a sérülések lehetősége.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai nap elsősorban a tanulmányok területén hozhat jó eredményt. Fontossá vélik az ön számára ma a kommunikáció, az emberi kapcsolatok. Rövidebb utazásokat tehet ma, amelyek sikerrel járnak. Kedvezően alakulnak jogi ügyletei, ha vannak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Marssal, ez önt civakodásra, békétlenségre készteti. Zavarok jelentkezhetnek kapcsolataiban. A humor most különösen fontossá válik: ha megtanul, önmagán nevetni, akkor a sértések ellen védetté lett.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A nap az ön jegyéből egy csodálatos fényszöget zár be Jupiterrel és Neptunusszal, ez a mai napon a legnagyobb szerencsét és érvényesülést ígéri. Igényli a szereplést, hatékonyan és teljes hittel dolgozik.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az ön jegyében tartózkodó Merkúr, a Mars szembenállása miatt kedvezőtlen hatást gyakorol ma önre, hajlamos az indulatos viselkedésre, állandó harckészültségeben van.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Véleményét ma túlságosan erőszakosan képviseli, azt hiszi, annak van igaza, aki rámenősebb. Nem képes a másik oldal helyzetét is reálisan értékelni, ezért ma gyakoriak a civódások.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most minden kritikára érzékeny. Szeretni akar és szeretve lenni, az anyagiakat is ennek a célnak rendeli alá. Érdeklődik a művészetek iránt és kedveli a pompát. Ma munkájában elismerik és üzleti ügyei jól alakulnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A bolygók biztosítják a célok akadálymentes elérését, csakhogy hogy ön mértéktelen és mindent akar egyszerre. Ebből azt sok feszültség és frusztráció adódik. Legyen egy kicsit visszafogottabb!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az ön uralkodója, a Jupiter kap egy kellemes fényszöget a Naptól ez önt óriási felismerésekhez juttatja, ha elfogadja hibáit, ahelyett, hogy tagadná őket. Ha őszintébb lesz önmagához, akkor növekszik az önbecsülése és a biztonságérzete, és kevésbé helyezkedik védekező álláspontra.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön ma nagyon határozottan és célratörően viselkedik, bővelkedik energiában a szükséges anyagiak megszerzésében. Amit célul tűzött ki abból nem enged, kitartóan és teljes erőbedobással küzd érte. Az ön számára a legnagyobb értéket a megbízhatóság és az alaposság jelenti. Nagyon becsvágyó.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön ma lázad, hajlamos a fegyelmezetlenségre. Szellemi erőnlétben viszont nincs hiány, óriási önben a szabadságszeretet. Az ön számára izgalmasabb ma a hullám taraján létezni.


Halak: II. 19. - III. 20.
A horoszkópjának a hagyomány szerinti ura, a Jupiter a Skorpió jegyében tartózkodik, aki önt ma egy kicsit a „mélybelátás” adományával látja el. Remekül ráérez mások hangulatára, és a szavak mögötti szándékot is jobban érzékeli.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: